Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Vær en gentleman

Vær en gentleman 5 år 2 måneder siden #18

  • Belarus
  • Belarus's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Administrator
  • Indlæg: 257
  • Modtagne Tak: 42
  • Karma: 0
Vores hustruer har taget det største spring i hele deres liv. De har forladt deres fædreland. Deres arbejde, familie og venner, for at dele resten af deres liv sammen med dig.
De har store drømme og forventninger om, at sammen vil i opbygge en tryg og god tilværelse i Danmark, med hus, bil og børn. At de vil kunne få et godt arbejde i Danmark, samt opbygge venskaber både til danskere, men så sandelig også til andre kvinder som stammer fra deres eget land, så de kan snakke med ligesindede.

Danske mand. Du har fået hende overtalt til en tilværelse sammen med dig i Danmark. Det forpligter. Husk, at når hun ankommer til Danmark, har hun kun dig, og en masse drømme om jeres fælles fremtid.

Økonomi:
Du har forpligtet dig i forbindelse med familiesammenføring til at forsørge din hustru, og ikke ligge den danske stat til last. Din hustru skal som loven foreskriver gå på sprogskole, og vil både have svært ved at finde job i Danmark, og også at få tid til det, da hun jo skal passe sin skole.
Du skal derfor være forberedt på, at i skal leve af din indkomst i starten. (Dog skal det siges, at din hustru har ligesom alle andre i landet et årligt personfradrag på ca. 46000kr. Har hun intet arbejde, får du som hendes ægtefælle hendes fradrag).
Danske mand. Du har blandt andet udgifter til mad, drikke, rengøring, personlig hygiejne mm. Alt sammen ting som koster, og nu ikke bare til dig selv, men også til din hustru.
Din hustru har ud over disse nødvendige ting også behov for penge til sig selv. Som alle andre kvinder i det her land, vil hun gerne kunne købe tøj, kosmetik og andet.
Som dansk mand er det din pligt at sørge for at hun har midler til disse ting. Det er ikke nok bare at købe f.eks en parfume som gave. Nej, hun har behov for at føle, at hun selv køber disse ting.
Derfor skal mit gode råd være, at du får oprettet en bankkonto med visa/dankort til hende efter ankomsten til Danmark. Her sørger du for, at der er midler til, at hun ikke behøver at føle beklemt ved hele tiden at skulle spørge dig, om du kan købe f.eks bind til hende.
Jeg siger ikke at du skal overflytte en formue. Men de russiske, belarussiske og ukrainske piger er stolte, og vil have det skidt med at skulle spørge dig hele tiden. Desuden har de et meget fornuftigt forhold til penge, lært af deres forældre.
Du skal se på det på den måde. Hun ville hellere end gerne bidrage til jeres fælles økonomi fra første færd. Men sprogkomplikationer samt det svære i at få et arbejde med det samme efter ankomsten, gør dette umuligt.

Det Kulturelle:
Vores kulturer er forskellige. Fyldt med traditioner.
Efter ankomsten til Danmark, skal du sørge for at præsenterer din hustru for den danske kultur. Vis hende Danmark. Vores seværdigheder. Tag hende med i teatret, biografen, restauranter og cafeer mm.
På samme måde som du nyder at hun viser sit hjemland for dig, på samme måde vil hun elske at opleve Danmark. (Så glem alt om fjernsyn hver aften.)

Børn:
Ligesom alle andre er drømmen at få børn. I Rusland, Belarus og Ukraine får man dog ikke børnene lige efter hinanden ligesom i Danmark. Et spring på fem år imellem hvert barn er ikke unormalt. Antallet af børn i et parforhold svarer til danske forhold.

Arbejde:
Selv om din hustru er højt uddannet, oplever rigtig mange, at det næsten er umuligt at få et tilsvarende job i Danmark. Man kan få sin uddannelse vurderet ved at indsende hendes eksamens papirer. Herefter vil man få svar tilbage om, hvad hendes uddannelse svarer til ifølge dansk system. Efter den obligatoriske sprogskole, vil man som regel have muligheder for at opgraderer sin egen uddannelse.
Men rigtig mange arbejder altså i Danmark, med arbejde de er langt over kvalificeret til. Man må håbe på, at de efter finanskrisen vil være i stand til at udnytte deres ressourcer.

Til sidst. Støt din hustru på alle måder. Sørg for at din hjemmebane med tiden bliver hendes hjemmebane.

Belarus. Alt om Belarus. www.belarus-hviderusland.com
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Følgende bruger(e) har sagt tak: Per.77
Tid til at oprette siden: 0.122 sekunder

Авторизованный переводчик - Ludmilla Smirnoff - Statsautoriseret translatør og tolk - Ludmilla.Smirnoff@gmail.com - 22 64 95 25

Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.