Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Historie er ved at blive skrevet.

Historie er ved at blive skrevet. 4 år 9 måneder siden #732

  • Belarus
  • Belarus's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Administrator
  • Indlæg: 257
  • Modtagne Tak: 42
  • Karma: 0
I øjeblikket er både Ukraine og Rusland ved at skrive historie, som aldrig vil blive glemt. Selv om 100 år vil både ukrainske og russiske børn og unge blive undervist i den konflikt/krig som desværre er i gang nu.

Historien vil helt bestemt blive forskellig i de to lande, ganske som vi ser det lige nu i alle de mange medier,som har hver sin historie at fortælle.

Men en ting er helt sikkert. Konflikten vi ser nu koster menneskeliv. Både ukrainske og russiske soldater. Men ikke mindst civile ukrainere, som må lide under denne krig.

Alle os som har en bedre halvdel derovre fra, det hvadenten det er fra Rusland, Ukraine eller Hviderusland, ser alle de mange monumenter over 2. verdenskrig i stort set hver by.
Gad vide hvor mange monumenter der vil blive opstillet efter denne krig?

En af de helt store seværdigheder er det meget berømte monument "Isle of Tears" ligger. Det blev bygget for at ære de belarussere der døde i krigen imellem USSR og Afganistan fra 1979-1988. Stedet er besøgt både af turister, men ligeså meget for den lokale befolkning. Her er plads til at erindre tabet om ens kære. Selve kapellet er et arkitektonisk vidunder. På væggene indenfor er navnene skrevet på dem der døde, samt mulighed for at tænde lys for hvert enkelt. Selve indgangspartiet er malet om krigen. Monumentet udenfor er sørgende kvinder der har mistet deres sønner.

39ef7f606d-DSC00915.jpg


Et monument i stil med "Isle of Tears" vil helt sikkert kunne komme på tale i både Ukraine og Rusland.
Belarus. Alt om Belarus. www.belarus-hviderusland.com
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.126 sekunder

Авторизованный переводчик - Ludmilla Smirnoff - Statsautoriseret translatør og tolk - Ludmilla.Smirnoff@gmail.com - 22 64 95 25

Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.