Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Visum regler for dig og din kæreste

Visum regler for dig og din kæreste 5 år 4 måneder siden #17

  • Belarus
  • Belarus's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Administrator
  • Indlæg: 258
  • Modtagne Tak: 44
  • Karma: 0
Til alle vore dating søgende.


Når man beslutter sig for at finde sig en bedre halvdel fra det tidligere Sovjetunionen.
Hvilke lande kræver hvad ???

pas.jpg

Estland, Letland og Litauen:
Alle lande er medlemmer af EU. Du kan frit rejse til disse lande, og din kæreste kan uden problemer rejse til Danmark og besøge dig, uden at skulle have visum. Det skyldes regelerne indenfor EU.

Rusland:
Man skal som dansker have visum og invitation for at komme til landet. Rusland har ambassade i Danmark.
Din russiske kæreste skal have visum for komme til Danmark. Der kan søges på den danske ambassade i Moskva samt general konsulatet i Sankt Petersborg.

Belarus/Hviderusland:
På grund af konflikten i mellem Sverige og Belarus, har ambassaden i Stockholm lukket for behandling af visumansøgninger. Danskere kan søge visum ved ankomsten i Minsk lufthavn. Alternativt kan man ansøge om visum ved den belarussiske ambassade i Berlin.
Man skal som dansker have visum og invitation. For at få invitation SKAL du bestille hoteller gennem turistfirma. Desuden vil man ved indrejse blive beordret til at købe en sundhedsforsikring. Din verdensomspændende forsikring fra et dansk forsikringsselskab kan ikke bruges. Prisen er dog ikke skræmmende, idet prisen er 0,50 Euro pr. dag.
Din belarussiske kæreste skal søge om visum ved den danske ambassade i Moskva, for at komme til Danmark.
Pt. Er repræsentationsaftalen med Tyskland suspenderet. Det var ellers noget nemmere for befolkningen i Belarus at søge på den tyske ambassade i Minsk, for at komme til Danmark.

Ukraine:
Som dansker kan du frit indrejse i Ukraine som turist i op til tre måneder. Det skyldes at Ukraine drømmer om at blive optaget i EU.
Din ukrainske kæreste skal søge om visa for at komme til Danmark. Danmark har ambassade i Kiev, Ukraine.

Georgien:
Som dansker kan du frit indrejse i Georgien i op til 360 dage. Det skyldes at Georgien drømmer om at blive optaget i EU:
Din kæreste fra Georgien skal søge om visa for at komme til Danmark.

Armenien:
Som dansker skal du have visum. Der kræves ingen invitation. Visum kan købes direkte i lufthavnen. Hvis du rejser ind i landet på anden måde, skal du have visum hjemmefra.
Din kæreste fra Armenien skal søge om visa for at komme til Danmark.

Azerbaidjan:
Hvis du er dansker, SKAL du have visum, invitation og hotelbekræftelse. Borgere fra Danmark kan få et visum ved en Azerbaijask ambassade i europæisk lande som England, Tyskland, Norge.
Din kæreste fra Azerbaidjan skal søge om visum for at komme til Danmark.

Moldavien:
EU-borgere behøver ikke visum, når de ikke opholder sig i landet i mere end 90 dage. På grænsen vil de dog opkræve et gebyr.
Din kæreste fra Moldavien skal søge om visum for at komme til Danmark.

Kazakhstan:
Som dansker kan du søge om visum ved ambassaden i Berlin uden invitation. Ambassaden har ingen posttjeneste, og visum skal afhentes af kurer. Du kan alternativt med en invitation søge visum ved ankomsten i lufthavnene Almaty og/eller Astana.
Din kæreste skal søge om visum for at komme til Danmark.

Turkmenistan:
Som dansker skal man have visum, invitation og hotelbekræftelse. For at få invitation SKAL du bestille hoteller gennem turistfirmaer. Visum er påkrævet for nordiske statsborgere.
Nordiske statsborgere med en invitation, godkendt af udenrigsministeriet i Turkmenistan kan få visum ved grænsen ved ankomsten til ophold i på op til 10 dage.
Har du ikke en forhåndsgodkendt invitation, skal du ansøge om visum inden afrejse.
Din kæreste skal søge om visum for at komme til Danmark.

Uzbekistan:
Som dansker skal du have visum, hotelbekræftelse og invitation. Invitationen skal du have igennem turistfirmaer. Du kan ansøge visum direkte ved Uzbekistan konsulatet i London: www.uzbekembassy.org
Din kæreste skal søge om visum for at komme til Danmark
Belarus. Alt om Belarus. www.belarus-hviderusland.com
Sidste redigering: 5 år 3 måneder siden af Belarus.
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.112 sekunder

Авторизованный переводчик - Ludmilla Smirnoff - Statsautoriseret translatør og tolk - Ludmilla.Smirnoff@gmail.com - 22 64 95 25

Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.