Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig

EMNE: Krise på Krim halvøen

Krise på Krim halvøen 2 år 11 måneder siden #1317

  • Belarus
  • Belarus's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Administrator
  • Indlæg: 258
  • Modtagne Tak: 44
  • Karma: 0
Situationen på Krim er beskrevet både af de ukrainske medier og af de russiske, siden øen blev annekteret af Rusland. Naturligvis er hverdagslivet på øen meget forskellig alt efter hvilke medier man læser.

Vi kender en ukrainsk kvinde som er født og opvokset på Krim. Hun fortæller at livet er blevet meget hårdere. Det er sværere at få pengene til at slå til.
Da øen var under ukrainske hænder fandtes der masser af hoteller og turister, som kom til øen fra de vesteuropædiske lande og besøgte på øen, fuldstændig på samme måde som man tager på charterferie i Grækenland, Tyrkiet eller Spanien. Man kunne indrejse i Ukraine uden visum.

Man nu er Krim under Rusland. Selv om man i Rusland fortæller at der fortsat er masser af turister der besøger øen, kommer disse nu fortrinsvis fra Rusland. En kendsgerning er at de russiske turister ikke har mulighed for at ligge de samme penge, som mange borgere fra de vestlige lande. Derfor er livet meget hårdere nu.

Vores bekendt fortæller os, at hun ganske enkelt er nødt til at sende penge til hendes familie, da den nedgang de har oplevet, ikke bliver kompenseret af Rusland.
Belarus. Alt om Belarus. www.belarus-hviderusland.com
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.104 sekunder

Авторизованный переводчик - Ludmilla Smirnoff - Statsautoriseret translatør og tolk - Ludmilla.Smirnoff@gmail.com - 22 64 95 25

Network Media Hjemmeside fra
Network Media
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.